Guiliano Tartufi’s eekhoorntjesbrood is uitermate geschikt voor diverse bereidingen. Om het eekhoorntjesbrood te gebruiken, dien je het eerst af te spoelen en vervolgens gedurende 20 minuten in een bakje warm water te laten wellen. Doordat de paddenstoelen het vocht opnemen, zullen ze iets groter worden. Na het wellen kun je ze zachtjes uitknijpen, waarna het eekhoorntjesbrood klaar is voor gebruik.
Over Giuliano Tartufi
Dankzij Giuliano Martinelli, een Italiaan die zijn financiële zekerheid opgaf en zijn passie voor truffels letterlijk achterna ging, hebben wij nu dit prachtige merk in ons assortiment. Giuliano Tartufi neemt je mee op culinaire ontdekkingsreis in de wereld van overheerlijke Truffels. Met Giuliano’s producten leer je de truffels pas echt te waarderen. Truffels worden beschouwd als waardevolle vruchten die volgens de Italiaanse cultuur met respect behandeld dienen te worden. Daarom worden ze seizoensgebonden geoogst en verwerkt volgens de traditionele methoden van de Umbrische en Italiaanse keuken.
Artikelnummer: 8025386001702