Gemalen komijnzaad van Beekum

Heerlijk in een curry

  • Nieuw

    In ons assortiment

3,99

Online op voorraad
Bestel voor 16:00, vandaag verzonden
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers

Gemalen komijnzaad is een veelzijdige specerij die zowel in de Nederlandse keuken als in diverse andere keukens wordt gebruikt. Komijnzaad is een veelgebruikt ingrediënt in de Aziatische en Latijnse keuken en wordt vaak gebruikt in kerries, tandoori’s, couscous en tajines. De smaak van gemalen komijn kun je omschrijven als licht notig en anijsachtig.

Naast dat gemalen komijnzaad lekker is, is het ook nog eens gezond. Het stimuleert de spijsvertering en verhoogt de afgifte van gal naar de lever, waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen in de darmen.

Van Beekum gemalen komijnzaad komt uit India en wordt zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit.

Waarvoor gebruik je gemalen komijnzaad?

Komijnzaad is een specerij met een kenmerkende warme en aromatische smaak, die vaak wordt vergeleken met anijs. Het wordt veel gebruikt in verschillende gerechten, zoals zuurkool, komijnekaas, tajines, rijstgerechten, vlees, couscous, currys, Mexicaanse en Spaanse keuken en chili con carne. Het gebruik van komijnzaad kan een gerecht extra smaak en diepte geven, en het wordt vaak toegevoegd aan kruidenmengsels en marinades om een ​​unieke smaak te creëren. Onze favoriet? Varkenshaassate uit de Tandoor!

Artikelnummer: 8720153472166

ReceptenVoor je Gemalen komijnzaad van Beekum

Gemarineerde inside skirt van de zoutsteen

  • Niveau makkellijk
  • Gang hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 3 personen

Turkse pizza uit de BBQ

  • Niveau makkelijk
  • Gang hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 2 - 4 personen

Flatbreads met Griekse kip van het spit

  • Niveau Gemiddeld
  • Gang Lunch / snack
  • Hoeveelheid 8 personen

Tandoor kipspiesen

  • Niveau Gemiddeld
  • Gang hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 4 personen

Varkenshaassaté uit de tandoor

  • Niveau Makkelijk
  • Gang Hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 4 personen
Jeroen-hazebroek-fajitas-3-eindresultaat-open-vuur-en-braai-boek

Fajita’s met biefstuk en kip

  • Niveau Gemiddeld
  • Gang hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 4 personen