Ketjap poeder van Beekum

Erg goed bij saté

  • Nieuw

    In ons assortiment

5,99

Online op voorraad
Bestel nu, maandag verzonden
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers

Ketjap poeder is een ideale smaak- en kleurstof voor vleesgerechten, vooral bij gerechten zoals saté. Het is ook geschikt om kip mee te marineren, zoals bij de traditionele ketjap. Deze zoute smaakmaker wordt vaak gebruikt in de oosterse keuken. Als je fan bent van Aziatisch koken, is het een goed idee om ketjap poeder in huis te halen en het toe te voegen aan jouw gerechten.

 

Bewaren van Ketjap poeder

Ketjap poeder kan gemakkelijk klonten, dus wees voorzichtig met de temperatuur, blootstelling aan licht en vocht. Om het potje luchtdicht af te sluiten, kunt u de meegeleverde seal in de dop bewaren. Zo kunt u langer genieten van dit poeder.

Hoe gebruik je ketjap poeder?

Om de smaak van ketjap manis te benaderen, kun je 60% ketjap poeder en 40% water gebruiken.

Ingrediënten

200 gram ketjap poeder Aroma (mais, soja)

Artikelnummer: 8720153471947

ReceptenVoor je Ketjap poeder van Beekum

Indonesische stoof

  • Niveau gemiddeld
  • Gang hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 6 personen

Aziatische Iberico ribfingers

  • Niveau makkelijk
  • Gang hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 4 personen
Eindresultaat Rijsnoedels met Aziatische kip gerecht bbq kamado recept inspiratie wokgerecht

Rijstnoedels met Aziatische kip uit de wok

  • Niveau makkelijk
  • Gang hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 4 personen

Varkenshaassaté uit de tandoor

  • Niveau Makkelijk
  • Gang Hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 4 personen
Recept-aziatische-spareribs-eind-resultaat

Aziatische spareribs 3-2-1

  • Niveau Gemiddeld
  • Gang Hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 2 Personen