Koken op de Big Green Egg – James Whetlor

Op = écht op 🔥

29,99

Online op voorraad
Bestel voor 16:00, vandaag verzonden
Haal 'm op in een van onze
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Dankzij Koken op de BGE verander je in een mum van tijd van een beginner in een EGGpert en geniet je het hele jaar door van heerlijke gerechten. Leer van alles over de EGG set-up, het aansteken en gebruiken van de EGG, brandstof, tools en verschillende bereidingen.

 

Met de tips en receptuur van James Whetlor kun je 70 verschillende gerechten bereiden, waaronder de bekende stukken vlees en bouten, hele vissen, verse groenten en verrukkelijke rubs, marinades en sausjes voor gezellige BBQ-buffetten.

De Big Green Egg kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de barbecue-experts rekenen. In tijden waarin de tuin nog belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en praktisch deze unieke barbecue is. Dankzij de keramiek, die bestand tegen extreme temperaturen, én de vorm ontstaat een perfecte luchtcirculatie in de EGG, waardoor voedsel gelijkmatig gaart op de gewenste temperatuur. Dit boek laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze buitenkeuken.

SPECIFICATIES

  • Hardcover
  • 208 pagina’s
Artikelnummer: 9789022337882

Veelgestelde vragen

‘Koken op de Big Green Egg’ is een hardcover boek van 208 pagina’s, geschreven door James Whetlor. Het boek verkent de veelzijdigheid en praktische kant van het gebruik van de Big Green Egg grill.

Volgens het boek ‘Koken op de Big Green Egg’ van James Whetlor is de Big Green Egg speciaal vanwege de unieke keramische samenstelling en vorm, die zorgen voor een perfecte luchtcirculatie. Dit zorgt ervoor dat voedsel gelijkmatig gaart op de gewenste temperatuur.

Door het lezen van ‘Koken op de Big Green Egg’ kom je meer te weten over de mogelijkheden van koken met de Big Green Egg barbecue. Het boek toont de veelzijdigheid van deze buitenkeuken en hoe je het in je eigen tuin kan gebruiken.

‘Koken op de Big Green Egg’ van James Whetlor bestaat uit 208 pagina’s en is een hardcover uitvoering.

Ja, volgens ‘Koken op de Big Green Egg’ van James Whetlor kan de Big Green Egg barbecue extreme temperaturen doorstaan dankzij het keramische materiaal.

Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

365 dagen bedenktijd + gratis retour

500+ BBQ's op voorraad

Gratis bezorgd vanaf €60 in NL en BE

Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

BBQ's op afspraak geleverd

9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

Thuiswinkel waarborg gecertificeerd

1600m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

Onze unieke service