Veelgestelde vragen
De ingrediënten zijn: Voor de Kebab – Lamsgehakt (200 gram), Angus & Oink – Shawarma (naar smaak), Gerookte paprikapoeder (½ tl), Rode ui (¼ stuk), Rode paprika (1 stuk), Gepofte knoflook (2 tenen), Platte peterselie (2 takken). Voor de munt yoghurt – Turkse Yoghurt (3 el), Munt (2 takjes), Dille (3 takjes), Citroensap (1 gegrilde citroen), Knoflook (2 tenen), Angus & Oink – Za’atar (naar smaak), Wajos Tzatziki dip. Voor het flatbread – Bloem (500 gram), Zout (10 gram), Gist (6 gram), Olijfolie (naar smaak), Angus & Oink – Za’atar (naar smaak), Lauwwarm water (260 gram). Voor de garnituur – Gegrilde tomaat (1 stuk), Turkse paprika (1 stuk), Rode ui (1 stuk).
De benodigde items zijn een tafelgrill, 2x RVS spiezen en een snijplank.
Het duurt ongeveer 35 minuten om Adana Kebab te bereiden.
Het is makkelijk om Adana Kebab te maken.
Dit Adana Kebab recept is voor 2 personen.