Veelgestelde vragen
Voor het recept Kipsaté van de BBQ heb je Kippendij zonder vel (400 gram), Ketjap manis (2 dl), Knoflook (4 tenen), limoensap (2 limoenen), Satay rub – Angus & Oink (naar smaak), Tamarinde pasta (2 tl), Sjalot (2 stuks), 100% pindakaas (150 gram), Kokosmelk (2 dl), Water (1 dl), Palmsuiker (2 el), Verse laos (1 stuk), Rawit peper (3 pepertjes), Sereh (1 stengel), Geraspte gemberwortel (2 tl), Sambal (naar smaak), Zout (naar smaak), Atjar (uit recept Aziatisch buikspek), Krokante uitjes (naar smaak), Seroendeng nodig.
Voor het bereiden van Kipsaté van de BBQ heb je een Gietijzeren satay grill Big Green Egg, Bamboo spiezen, Hittebestendige handschoenen en een Siliconen kwast nodig.
De bereidingstijd voor het recept Kipsaté van de BBQ is 20 Minuten + minimaal 2 uur marineren.
De moeilijkheidsgraad van het recept Kipsaté van de BBQ is Makkelijk.
Het recept Kipsaté van de BBQ is bedoeld voor 4 Personen.