Met groene asperges en zwarte knoflookmayonaise
Noord-Afrikaanse varkenshaas

Veelgestelde vragen
Wat zijn de ingrediënten van de Noord-Afrikaanse varkenshaas?
De ingrediënten zijn: varkenshaas (2 stuks van 500 gram), Angus & Oink Harissa, Saus.Guru BBQ Saus Black Garlic, groene asperges (750 gram), shiitake champignons (200 gram), extra vierge olijfolie, grof zeezout en zwarte peper.
Welke benodigdheden heb ik nodig voor de Noord-Afrikaanse varkenshaas?
U heeft de volgende benodigdheden nodig: een plate setter (hitteschild), RVS rooster, rookchunks olijf, kernthermometer, BBQ tang en een vleesmes.
Hoe lang is de bereidingstijd van de Noord-Afrikaanse varkenshaas?
De bereidingstijd is 45 minuten.
Hoe hoog is de moeilijkheidsgraad van het bereiden van Noord-Afrikaanse varkenshaas?
Het is een makkelijk recept om te maken.
Voor hoeveel personen is het recept van de Noord-Afrikaanse varkenshaas?
Dit recept is voor 4 personen.