Zelf marinade maken in de bbq
Zalm op cederhout met zoetzure komkommer

Veelgestelde vragen
Welke ingrediënten zijn nodig voor het gerecht Zalm op cederhout met zoetzure komkommer?
Voor vier personen heb je het volgende nodig: zalm met vel 150gr pp, Saus.Guru BBQ saus original, Santa Maria Lime & Pepper, een komkommer, azijn, suiker, tien jeneverbessen en vier knoflooktenen.
Welke benodigdheden heb ik nodig voor het maken van Zalm op cederhout met zoetzure komkommer?
Je hebt de volgende benodigdheden nodig: een cederhouten plank, druippan, pincet, spirelli, siliconen kwast en kerntemperatuurmeter.
Hoe lang duurt de bereiding van Zalm op cederhout met zoetzure komkommer?
De bereidingstijd van dit recept is ongeveer 30 minuten.
Hoe moeilijk is het om Zalm op cederhout met zoetzure komkommer te bereiden?
Het is redelijk makkelijk om dit gerecht te bereiden.
Voor hoeveel personen is het recept Zalm op cederhout met zoetzure komkommer?
Dit recept is bedoeld voor vier personen.