Inmiddels een jaarlijks terugkerende actie: de opruiming van onze demo BBQ's, open box voorraad en andere producten waar we jou blijer mee maken dan ons magazijn 😊. Langs komen om te kijken kan momenteel even niet, maar je kunt wel een videobel afspraak maken voor nadere inspectie.

De spelregels zijn als volgt:

  • In principe gaan we er vanuit dat je je bestelling bij ons komt afhalen. Aangezien de meeste modellen gemonteerd zijn is het thuisbezorgen via pallet transport niet mogelijk. Thuisbezorgen kan wel tegen een extra vergoeding van € 0,70 per km met een minimum van € 30. We komen hem dan zelf leveren bij je thuis. Wil je hier gebruik van maken neem dan contact met ons op. Je kunt niet kiezen voor thuisbezorgen bij het afrekenen in de webshop van magazijn opruiming producten.
  • Reserveren kan niet. Je kunt een product vastleggen door deze via de webshop te bestellen.
  • De prijs is niet geldig i.c.m lopende acties zoals actiepakket, workshop, V.I.P Service of levering.
  • De betaling van je item uit de magazijnopruiming kan uitsluitend voldaan worden via onze webshop. Betalen bij afhalen is helaas geen mogelijkheid.
  • De specificaties van de items en de eventueel meegeleverde accessoires vindt je in de omschrijving bij het product.
  • De foto’s van de barbecue is de huidige staat waar deze in verkeerd. Wil je deze beter bestuderen? We sturen je graag meer foto’s of plannen een (video)bel afspraak met je in. Dit kun je eenvoudig doen via deze online afspraken tool.
youri van den boom

Geschreven door:

Tijdens zijn horeca periode is de passie van Youri aangestoken. Hij waakt over de showroom, is altijd bereid om al je vragen te beantwoorden geeft maar al te graag een workshop. Zijn favoriete uitspraak is 'grill on!'.

Bekijk team BBQ