Een traditie van duizenden jaren oud en nog altijd waanzinnig populair: buiten koken en eten met vrienden en familie. Dat is genieten van eerlijk bereide, heerlijke gerechten. En vooral: genieten van elkaar! Het BBQ Experience Center brengt mensen bij elkaar en creëert mooie momenten en warme herinneringen. Wij zorgen voor inspiratie. Voor de juiste vaardigheden. En natuurlijk voor de beste producten die van outdoor cooking zo’n geweldig avontuur maken.In Nederland is het BBQ Experience Center inmiddels een groot succes. Hoogste tijd om elders in het land vestigingen te bouwen en ook andere landen te veroveren met dit concept dat mensen zoveel plezier bezorgt - ga jij ons daar bij helpen?

JOIN US & LIGHT THE FIRE

Ons geheim is dat we ons voor 100% concentreren op de belevenis van de klant. We doen er alles aan om mensen enthousiast te maken. En om ze te ondersteunen met technieken en tips om nog beter en nog lekkerder te koken.

Met de combinatie van showroom, workshops en webshop hebben we daarvoor de perfecte instrumenten in handen. Het is een blended concept van retail, horeca, educatie en e-commerce. Ondersteund door een uitgekiende marketingstrategie.

Als franchisenemer / vestigingsmanager zul je ontdekken dat een gelukkige klant de kortste weg is naar een gezonde omzet. En ook de leukste trouwens. Wij ondersteunen je waar we kunnen, maar er is zeker ruimte voor eigen ideeën en kennis van de markt in jouw land. Succes maken we samen!

IETS VOOR JOU?

Het allerbelangrijkste vinden we dat jij de juiste soort ondernemer bent. Een ondernemer zoals wij. Iemand die vol passie elke dag het beste uit zichzelf wil halen. Die gek is op koken en lekker eten. En boven alles iemand die ervan geniet om anderen te laten genieten. Via deze weg willen we ons concept uitbouwen en steeds weer verbeteren. En daarvoor is jouw inbreng meer dan welkom.

Zie de franchise website voor meer informatie: https://www.bbqexperiencecenter.com. We vinden het interessant om in contact te komen met zowel mensen uit Nederland als in het buitenland. We staan open voor alle vormen van samenwerken. Zowel bestaande als startende ondernemers. Overigens hoef je niet eens ondernemer te worden. Een goede vestigingsmanager past prima binnen onze ambitie.

We horen graag van je!

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ