22,95
Bestel voor 16:00, vandaag verzonden
- Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
- Klanten geven ons een 9,2/10
Veelgestelde vragen
Het unieke kenmerk is dat het de enige micro gebrouwen sojasaus uit Europa is, afkomstig uit Rotterdam, Nederland. Het wordt minimaal 24 maanden gefermenteerd en gerijpt in 25- tot 50 jaar oude whiskyvaten uit Schotland, wat zorgt voor een rijke en unieke smaak.
Tomasu sojasaus is opgericht door Thomas Uljee, geboren en getogen in Rotterdam. Hij heeft zichzelf de kunst van het brouwen van sojasaus aangeleerd.
De voornaamste ingrediënten zijn lokaal geteelde en zorgvuldig geselecteerde sojabonen en tarwe. Deze worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk.
Het fermentatieproces duurt minimaal 24 maanden. Na het persen, krijgt de rauwe sojasaus nog eens 12 maanden de tijd om te bezinken en zijn unieke smaken verder te ontwikkelen. Hierdoor is elke fles Tomasu Soy Sauce het resultaat van een single barrel journey van minimaal 3 jaar.
Thomas ging in 2014 een partnerschap aan met de lokale boer Jeroen Klompe. Samen hebben ze zich gefocust op het streven naar de gezondste en meest voedzame grond om zo de meest smaakvolle ingrediënten voor de sojasaus te verbouwen.
Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!
365 dagen bedenktijd + gratis retour
500+ BBQ's op voorraad
Gratis bezorgd vanaf €60 in NL en BE
Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden
BBQ's op afspraak geleverd
9,2 uit ruim 8000 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
1600m2 beleving in hét BBQ Experience Center!