Veelgestelde vragen
Voor het recept van Gevuld speculaas heb je nodig: (zachte) roomboter, 112 gram, Lichte basterdsuiker, 150 gram, Zout, 2 gram, Volle yoghurt, 60 gram, zelfrijzend bakmeel, 250 gram, speculaaskruiden, 20 gram, Vulling van Amandelspijs 1:1, 325 gram, Ei, 1 stuk, Rasp van ½ citroen, zachte roomboter, 125 gram, 1 Snuifje zout, ½ eitje om te bestrijken en hele blanke amandelen.
Voor het maken van Gevuld speculaas heb je een Gietijzeren skillet, Pizzasteen, Silicone kwast, Vetvrij papier, Deegroller, Bekken, Garde, Spuitzak, Weegschaal en Deegkrabber nodig.
De bereidingstijd van Gevuld speculaas is 3 uur.
Het recept van Gevuld speculaas is voor 2 personen.
De moeilijkheidsgraad van het recept voor Gevuld speculaas is gemiddeld.