Tijdens een spannende award uitreiking kwam het hoge woord eruit: BBQ Experience Center is dé webwinkel van het jaar in de categorie tuin! Wat zijn we trots! Een fantastisch resultaat van het harde werken van het team en uiteraard de support van jullie als onderdeel van onze community!

De uitreiking

Met gezonde spanning reden we naar Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Gestoken in een strakke smoking en galajurk, helemaal klaar voor de speciale gala-avond samen met andere genomineerden van dit jaar. De avond was extra spannend, want niet alleen BBQ Experience Center was genomineerd, ook onze e-commerce manager Wesley Koolen was genomineerd voor ‘Mollie E-Commerce Manager van het jaar’. Dus de grote vraag was: gaan we met 1, 2 of geen award naar huis?

En toen, BBQ Experience Center, dé Beste tuin webwinkel van 2024! Wat een eer, wat een prestatie! Enorm tof dat het concept waar we met het volledige team zo hard aan werken gewaardeerd wordt. Er is namelijk veel gestemd door het publiek. Oprechte dank daarvoor!!

Een shopping award voelt ook een beetje gek, shopping is namelijk voor ons een middel om ons doel te bereiken. Uiteindelijk doen we het om jou als BBQ’er nog beter te helpen en blij te maken. Continue streven we naar verbetering!

Mollie E-Commerce Manager van het jaar

Onze Wesley Koolen was genomineerd voor de beste Mollie E-Commerce Manager van het jaar Award. De persoon die al het reilen en zeilen van de webwinkel regelt, die de conversie laat stijgen, die de gebruikerservaring optimaliseert of die een compleet nieuwe doelgroep voor onze producten bedenkt wordt op deze manier persoonlijk in het zonnetje gezet. Deze nominatie is al een prachtige erkennig voor Wesley’s werk! De award mochten we helaas niet mee naar huis nemen, maar voor ons is Wesley absoluut de nummer 1!

De award voor de beste webwinkel

De Shopping Awards Publieksprijzen worden uitgereikt in verschillende categorieën. Alle deelnemende webwinkels zijn in maart 2024 beoordeeld door meer dan 123.000 stemmende consumenten. Per categorie wordt een top 30 samengesteld waar vervolgens de jury mee aan de slag gaat, en (in onze categorie) een drietal nominaties uit kwamen. En de andere genomineerden waren niet mals, dat waren Elho en Buitengoed. De jury bestaat uit meer dan 750 experts, ondernemers en collega’s uit de branche de inzendingen beoordelen. De scores van consumenten en experts zijn volgens het Songfestival-principe bij elkaar gebracht door de Vote Company.

Dit jaar was er een leuke mix van grote en kleinere merken genomineerd. Met winnaars in andere categorieën zoals Welkoop, Wijnvoordeel en Tui zijn we trots om in deze lijst opgenomen te zijn!

Waardering voor het klantgerichte omnichannel concept

Het podium is een vertrouwde plaats voor ons, in 2022 wonnen we de Shopping Award ook en in 2023 werden we 3e in onze categorie. De nominatie en het winnen van deze award is voor ons een mooie bevestiging dat jullie ons concept, waarin we verder gaan dan verkoop van een product, weten te waarderen. Met bijvoorbeeld onze klantenservice 2.0, de professionele chefs in de showroom en ons content team wat wekelijks de meest lekkere recepten publiceert proberen we samen je gerecht naar een hoger niveau te tillen. En met steeds kortere levertijden, hogere voorraadposities en een breder assortiment helpen we je zo snel en goed mogelijk aan het juiste product voor jouw outdoor cooking adventure.

Thuiswinkel waarborg

De Shopping Awards worden georganiseerd vanuit Thuiswinkel.org. Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Inmiddels hebben meer dan 2.200 webwinkels zich aangesloten, waaronder bekende partijen zoals bol.com, Coolblue en Wehkamp. Ook wij zijn aangesloten en gecertificeerd. Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Daarom wordt het keurmerk tevens door de Consumentenbond ondersteund.

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ