Na het succes van de eerste livestream (bijna 6000 aanmeldingen) moet een tweede livestream er uiteraard snel komen! De eerste livestream hebben we het gehad over de basis van de kamado: temperatuur beheersen, aansteken, doven, onderhoud en 5 leuke bereidingstechnieken. Na ontelbaar hele leuke reacties gaan Zowie & Joey gaan weer live op 10 mei vanaf 16:00!

WAT GAAN WE DOEN?

  • Gerecht samen koken: Op citrus gestoomde kabeljauw met licht gerookte lamsoren en asperge tabouleh salade
  • Gerecht: Tarte tatin van appel en peer
  • Uitleg over koud roken
  • Kamado maatkeuze: wat is het verschil tussen een medium, large en XL maat? Wat kun je op de verschillende maten (en wat niet)? We gaan aan de slag op de verschillende maten en leggen het gebruik uit.
  • Al je vragen weer beantwoorden. Stel ze via de chat en we beantwoorden ze direct ?

Wij streamen live vanuit onze workshop ruimte waar we allerlei kamado’s bij de hand hebben zoals Big Green Egg, Kamado Joe en Bastard. De workshopruimte wordt omgebouwd tot TV studio met meerdere professionele camera’s en bemensing, we gaan er weer iets moois van maken!

Je kijkt helemaal gratis mee. Schrijf je sowieso in want de opname én recepten krijg je achteraf automatisch toegestuurd zodat je thuis lekker aan de slag kunt. Dus ook wanneer je niet kunt, echt inschrijven!

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Gratis inschrijven kan per direct via onderstaand formulier
  • Vooraf krijg je per e-mail de link naar de livestream omgeving.
  • Te bekijken via iedere browser (geen aparte app nodig).
  • Zondag 10 mei april vanaf 16u. De livestream zal ongeveer 2 uur duren.
  • Je krijgt de opname en recepten automatisch nagestuurd.

STUUR MIJ DE RECEPTEN EN TERUGKIJK LINK

De workshop is helaas al geweest, maar we sturen je graag de terugkijk link voor de volledige livestream én een leuk receptenboekje van de recepten die we in de workshop hebben gemaakt.

Livestream #1 terugkijken? Klik hier!

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ