29,95
Bestel nu, maandag verzonden
- Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
- Klanten geven ons een 9,2/10
Veelgestelde vragen
Het Ultieme Vleesboek is geschreven door Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring.
In Het Ultieme Vleesboek leer je verschillende technieken zoals opbinden, pekelen, rubben, marineren en roken van vlees. Het boek biedt ook voor ieder stukje vlees een handige tabel met de ideale kerntemperatuur.
Het Ultieme Vleesboek gaat over de meest gegeten dieren: rund, varken, lam en kip. Van elk dier worden de verschillende delen (cuts) die je op de barbecue kunt bereiden behandeld.
Het Ultieme Vleesboek bevat 90 gevarieerde recepten, zoals Braziliaanse picanha met gepofte groenten, Peruaanse kip van het spit en Thaise groene varkenscurry.
Het doel van Het Ultieme Vleesboek is om jou als barbecuefanaat de uitdaging aan te laten gaan om ieder stukje vlees perfect te grillen. Het helpt je de beste keuze te maken op het gebied van vlees door dieper in te gaan op de kwaliteit, samenstelling en invloeden op vlees. Ook het slacht- en rijpingsproces wordt behandeld, zodat je de bereiding perfect kunt uitvoeren.
Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!
365 dagen bedenktijd + gratis retour
500+ BBQ's op voorraad
Gratis bezorgd vanaf €60 in NL en BE
Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden
BBQ's op afspraak geleverd
9,2 uit ruim 8000 beoordelingen
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
1600m2 beleving in hét BBQ Experience Center!