Heb je nog wat pulled beef, pork of chicken over?
Pulled Beef Shakshuka
Veelgestelde vragen
Je gaat aan de slag met het recept ‘Pulled Beef Shakshuka’, een heerlijke combinatie van zacht gegaard rundvlees en sappige groenten.
Voor dit recept heb je het volgende nodig: 150 gram pulled beef, 10 gram Saus.Guru pitmaster rub Beef Bark, 6 sneden wit brood, 80 gram vleestomaat, 350 gram tomaten pulp, 1 medium witte ui, 2 teentjes knoflook, 5 gram verse peterselie, 2 stengels bosui, 3 eieren, een halve avocado, 2 fijngesneden plakken cheddar, roomboter om te bakken en olijfolie.
De benodigdheden voor dit gerecht zijn: een plate setter (hitteschild), RVS rooster, handschoenen, gietijzeren skillet, snijplank, koksmes, kwastje, houten pollepel en een mengkom.
De bereidingstijd voor de Pulled Beef Shakshuka is in totaal 50 minuten.
Dit recept van Pulled Beef Shakshuka is voldoende voor 2 tot 4 personen.
