- Herkomst Ierland
- Ras Black Angus
- Voer Gras
- Formaat ca. 1,2 kilo
47,50
- Gekoeld en per koerier naar je verzonden
- Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag thuisbezorgd
- Thuiswinkel waarborg keurmerk
- Klanten geven ons een 9,2/10
- Beste tuin webwinkel van Nederland 2024
Dit product wordt ingevroren geleverd
Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!
Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger
“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis
“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter
Meer weten over de Côte de boeuf?
De Côte de Boeuf, ook wel ribstuk genoemd, is het mooiste deel van de ribeye (het zachte gedeelte van het rund). Het vlees heeft altijd een kort bot, en het is een soort kruising tussen een ribeye en een tomahawk.
Een Cote de boeuf leent zich fantastisch voor een reverse sear bereiding, rook het vlees kort met een rode wijn chunk op een temperatuur van 120 graden tot een kern van 40 graden. Laat het vlees kort rusten en breng de temperatuur naar 220 graden en grill de cote de boeuf af op gietijzer tot je de juiste kerntemperatuur hebt bereikt. Serveer eventueel met cowboy butter en enjoy!
- Rare 46ºC
- Medium 50ºC
- Well-done 56ºC
Lekker om te drinken
Smaakt goed bij deze côte de boeuf
Domaine de la Clapiere Gatefer Rouge – Deze rode wijn uit de Languedoc past perfect bij een gegrilde steak zoals een Cote de Boeuf. De Clapiere Gatefer Rouge heeft geuren van zwart fruit en een mooie stevige kruidige smaak.
De Pikjongen de Magistraat – De geroosterde en gebrande mouten in het bier passen goed bij de smaken van een gegrild stuk vlees.
Bekijk ons complete aanbod wijnen en bieren!