Runder Côte de boeuf

Ca. 1,2 kilo

  • Herkomst Ierland
  • Ras Black Angus
  • Voer Gras
  • Formaat ca. 1,2 kilo

47,50

Online op voorraad
Voor 23:59 besteld = morgenavond in huis!
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers
Kies de juiste accessoires

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

De cote de boeuf is een waanzinnig mooi stuk vlees welke bestaat uit een rib met nog een stuk bot eraan. Vlees met bot heeft altijd al meer smaak, met een lichte marmering in het vlees gaat deze cote de boeuf zorgen voor een echte showpiece tijds je diner.

De cote de boeuf is ca. 1,2 kilo

Hoeveel heb je nodig?

Normale eter: 200-250 gram
Grote eter: 250-350 gram
Meat lover: 350 gram +

Ingrediënten:

100% Rundvlees

Voedingswaarde

  • Energie: 659.0 Kj / 158.0 Kcal
  • Vet: 8.3 Gr.
  • Verzadigd vet: 3.4 Gr.
  • Koolhydraten: 0.0 Gr.
  • Suikers: 0.0 Gr.
  • Eiwitten: 20.7 Gr.
  • Zout: 0.28 Gr.
  • Artikelnummer: 8718272009844

    Meer weten over de Côte de boeuf?

    De Côte de Boeuf, ook wel ribstuk genoemd, is het mooiste deel van de ribeye (het zachte gedeelte van het rund). Het vlees heeft altijd een kort bot, en het is een soort kruising tussen een ribeye en een tomahawk.

     

    Meer over de Cote de boeuf

    Tips van chef Bas

    Een Cote de boeuf leent zich fantastisch voor een reverse sear bereiding, rook het vlees kort met een rode wijn chunk op een temperatuur van 120 graden tot een kern van 40 graden. Laat het vlees kort rusten en breng de temperatuur naar 220 graden en grill de cote de boeuf af op gietijzer tot je de juiste kerntemperatuur hebt bereikt. Serveer eventueel met cowboy butter en enjoy!

    • Rare 46ºC
    • Medium 50ºC
    • Well-done 56ºC

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Runder Côte de boeuf

  • Cote-de-boeuf-3

    Runder Côte de boeuf

    • Ca. 1,2 kilo
    • Online op voorraad
  • +
  • i

    Angus & Oink – Gaucho

    • Chimichurri rub
    • Online op voorraad
  • i

    Smokin’ Flavours rookchunks rode wijnvaten 1kg

    • Lekker bij wild, rundvlees en varkensgerechten
    • Online op voorraad
  • i

    Olive Forged steakmessen set

    • Set van 4 steakmessen
    • Online op voorraad
  • Totaal:

    47,50

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Runder Côte de boeuf

    cote-de-boeuf-zuurkoo-big-green-egg-kamado-recept-02

    Côte de Boeuf met rode zuurkool

    • Niveau makkelijk
    • Gang hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 2 personen
    Butter-Brushed-.Cote-De-Boeuf-Steak-BBQ-Rode-Wijn-Recept-Kamado

    Butter brushed Low & Slow Côte de Boeuf

    • Niveau gemiddeld
    • Gang stevige lunch of hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 2 á 3 personen

    Lekker om te drinken

    Smaakt goed bij deze côte de boeuf

    Domaine de la Clapiere Gatefer Rouge – Deze rode wijn uit de Languedoc past perfect bij een gegrilde steak zoals een Cote de Boeuf. De Clapiere Gatefer Rouge heeft geuren van zwart fruit en een mooie stevige kruidige smaak.

    De Pikjongen de Magistraat – De geroosterde en gebrande mouten in het bier passen goed bij de smaken van een gegrild stuk vlees.

    Bekijk ons complete aanbod wijnen en bieren!

  • iDomaine-de-la-Clapiere-Gatefer-Rouge-Front

    Domaine de la Clapiere Gatefer Rouge

    • Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah
    • Online op voorraad
  • iPikjongen-de-magistraat-bier

    De Pikjongen – De Magistraat

    • Imperial Stout - 33cl - 11,5%
    • Helaas, momenteel niet leverbaar