Tripel – Malarkey bier

Tripel - fles 33cl - 8,5%

  • Nieuw

    In ons assortiment

3,19

Leverbaar met iets langere levertijd
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers

Meet Malarkey Tripel. Bijna niet te beschrijven, want tja, je moet het gewoon proeven. Maar daar gaan we. Vier granen: gerst, tarwe, haver en spelt. De spelt geeft de Tripel een frisse, kruidige smaak en een vol mondgevoel. Een snufje koriander en kardemom hebben we erbij gedaan voor de fijnproevers. Proef je ook iets fruitigs? Yep, klopt. Dat komt door de aromahop en de gist die we gebruiken. F#king lekker. Nog eentje pakken dan?

8,5% alcohol
Drinktemperatuur 6 ºC
Mooie, krachtige bitterheid in balans gebracht met fruitige en kruidige tonen.

SERIOUS BEER FOR UNSERIOUS MOMENTS

Vol glas leeg hoofd, vol gas tegen het alledaagse in. Met Malarkey spoel je de nasmaak van het digitale leven weg als vloed de voetstappen in het strandzand. Het snelle leven laten we aan ons voorbij gaan, wie wat waar is onze www.

Enkel en alleen wat mensen om je heen nodig om het samen mee te beleven. Proef de intense smaken die perfect gepaard gaan met de conversaties die eraan vooraf gaan. Ouderwets geouwehoer, spontaan gewaagde dansjes en FOMO aanwakkerende momenten.

Wil je weten hoe het was? Dan had je er maar bij moeten zijn.

SERIOUS

Bij Malarkey nemen wij ons bier serieus. Onze prijswinnende brouwer begrijpt het brouwproces tot op moleculair niveau. Zijn methodische aanpak en perfecte afstemming van de beste ingrediënten leidt tot onze toegankelijke en ultiem geperfectioneerde bieren.

UNSERIOUS

We leven in een digitaal tijdperk waar alles onder een vergrootglas ligt. Daarom moeten we genieten van gezellig samenzijn met slap geouwehoer. De onverwachte, maar daardoor juist legendarische momenten waarvan je denkt: ‘daar had je bij moeten zijn!’.

Artikelnummer: 7435840582585