Tsar Peter 2021/2 – De Magistraat

Tawny Port Whisky - Fles 33cl - 9.5%

7,95

Leverbaar met iets langere levertijd
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers

Deze Scheepstimmerman tripel heeft gerijpt in Tawny port vaten, wat resulteert in een heerlijk zachte smaak. De tonen van port en donker fruit zijn prachtig in balans met het alcoholpercentage van 9,5%. De geur van dit bier roept associaties op met vers hout en tutti frutti.

Als eerste komt de geur van port in de neus. Rood fruit en alcohol verdelen daarna de aandacht. In de mond is De Scheepstimmerman Tripel nog zeker herkenbaar, maar nu ontzettend zacht, licht zoet en volmondig. Een bier om rustig van te genieten.

Lekker te combineren met

Deze Tawny port-vatgerijpte Scheepstimmerman tripel is een uitstekende keuze om te combineren met een kaasplankje. De zachte smaak, met zijn mooie evenwicht tussen port, donker fruit en een vleugje alcohol, past perfect bij verschillende soorten kazen.

Over Magistraat

Bier maken lijkt misschien wel het meeste op koken. Kennis van ingrediënten en van het proces zijn beide belangrijk. Wanneer je dan alles, volgens een recept, samenvoegt en de juiste stappen volgt, heb je bier. Of eten.

Of het lekker is, vind je pas daarna uit. En dat is waar Magistraat al helemaal voorin het proces zich mee bezighoudt. De keuze voor mouten, hop en gist maken voor een groot deel uit wat het resulterende bier gaat worden. Combinaties zoeken en veel proeven en aanpassen, zorgen ervoor dat ze de lekkerste bieren maken en blijven ontwikkelen.

Ingrediënten

Water, gerstemout, suiker, hop, gist

Artikelnummer: 8720165175574