Zalm roken bundel

Alles in huis om zalm te roken

51,95

Online op voorraad
Bestel voor 16:00, vandaag verzonden
Haal 'm op in een van onze
Kies de juiste accessoires
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Een makkelijke, maar heerlijke manier van zalm bereiden is door gebruik te maken van cederhout. De zalm blijft hierdoor erg sappig en krijgt door het cederhout een extra volle smaak.

Inbegrepen in deze bundel:

Bereidingstip:
Steek de BBQ aan op directe hitte, 200 graden. Leg de zalm met de velzijde op de cederhouten plank. Smeer de zalm aan alle zijden behalve de velzijde in met de BBQ saus. Draai er wat extra lemon pepper kruiden eroverheen. Laat dit op ongeveer 200 graden rustig garen. Eventueel zodra de saus wat ingedampt is nogmaals met de saus insmeren.

Haal de zalm uit de BBQ bij een kerntemperatuur van 45 graden. Hij zal dan mooi rosé zijn aan de binnenkant.

Artikelnummer: 6017452215245
Vragen over producten of recepten?
Chat met ThomAI
ThomAI

Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Zalm roken bundel

  • Zalm-bundel-rookplankjes-bbq-experience-center

    Zalm roken bundel

    • Alles in huis om zalm te roken
    • Online op voorraad
  • +
  • Kernthermometer-smokin-flavours

    Kernthermometer Smokin’ Flavours

    • Meten is weten!
    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Organische zalmfilet

    Organische zalmfilet

    • Ca. 260 gram
    • Online op voorraad
  • Spirelli

    Spirelli

    • Maak groente spaghetti
    • Online op voorraad
  • Totaal:

    51,95

    Kies de juiste accessoires

    Veelgestelde vragen

    De Zalm roken bundel bestaat uit cederhouten planken van Smokin’ Flavours, Angus & Oink Seafood lemon & pepper, Saus.Guru BBQ Saus Honey Mustard en siliconen kwasten van Smokin’ Flavours.

    U begint met het aansteken van uw BBQ op directe hitte van 200 graden. Daarna legt u de zalm met de velzijde op de cederhouten plank. Vervolgens smeert u de zalm aan alle zijden, behalve de velzijde, in met de BBQ saus. Daar draait u wat extra lemon pepper kruiden overheen. Dit laat u dan op ongeveer 200 graden rustig garen. U kunt de zalm nog een keer insmeren met de saus zodra deze wat is ingedampt.

    De zalm is klaar bij een kerntemperatuur van 45 graden. Dan zal de zalm mooi rosé zijn aan de binnenkant.

    In de Zalm roken bundel zitten cederhouten planken van Smokin’ Flavours.

    De Zalm roken bundel bevat Seafood Lemon & Pepper kruiden van Angus & Oink en Saus.Guru BBQ Saus Honey Mustard.

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €60 in NL en BE

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Thuiswinkel waarborg gecertificeerd

    1600m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service