Onze Culinair Adviseurs hebben stuk voor stuk liefde voor lekker eten. Dat is een gemeenschappelijke deler van ons allemaal, toch? Dit zijn de favorieten onze bekendste chef en YouTube held: Thomas!

Na 8 jaar als docent koken heeft Thomas zijn klas verruild voor BXC. Hij is verantwoordelijk voor het bedenken van onze workshop recepten. Met zijn jarenlange ervaring in de horeca en vele vuurshows als demo-chef voor OFYR Nederland heeft hij genoeg kennis in huis om jou te inspireren. En natuurlijk is hij wekelijks te zien in onze video’s met de meest toffe recepten!

FIRE IT UP!

FAVORIETE BBQ

Ik werk al sinds 2008 met een Big Green Egg en was meteen groot fan! Ik heb dan ook 2 modellen thuis staan. De veelzijdigheid en het gebruiksgemak van dit apparaat zijn top.

Bekijk Big Green Egg

 • -7%
  Onze-favoriete-rubs-2.
  -7%

  Onze favoriete rubs

  • Chef's favorieten
  • Online op voorraad

MIJN FAVORIETE RUB

BESTE SMAAKMAKERS

Met deze rubs heb je absoluut alles in huis wat je nodig hebt. Dit zijn wat mij betreft de toppers: Dirty Cow (rund), Seafood Lemon Pepper (vis) en Viking rub als echte allrounder. We hebben speciaal voor jou in een handige bundel samengevoegd.

Bekijk deze bundel

BROODJE ROSBIEF VAN PICANHA

MIJN SIGNATURE DISH

Dit broodje rosbief van picanha is nog uit mijn horeca tijd, de big mac onder de lunchgerechten, maar dan veel lekkerder! Een geroosterd notenbroodje, rosbief, truffelmayonaise en rucola. Heerlijk

Bekijk de video

ROTATE IT BABY!

FAVORIETE TECHNIEK

De meeste mensen gebruiken de Rotisserie voor een kippetje, maar er zijn zo veel dingen die je heerlijk aan je spit kan bereiden. Check bijvoorbeeld mijn video over Picanha van het spit!

Bekijk de video

JOIN OUR TEAM! 🔥

Ben jij die culinaire adviseur die iedereen kan voorzien van eerlijk en passend advies? Ben jij die dol enthousiaste workshop chef die van iedereen een barbecue koning kan maken? Ben jij die altijd vrolijke kassamedewerk(st)er die iedereen met een goed gevoel naar huis laat gaan? Of ben jij iemand die altijd voor onze klanten klaar staat en elk probleem maar al te graag voor ze wil oplossen? Check onderstaande vacatures en join team BBQ!

Kijk voor alle openstaande vacatures

Werken bij BBQ Experience Center

Van je hobby je werk maken denk je wellicht, en dat kan ook echt bij ons! Maar ook werken in een dynamische en snelgroeiende omgeving binnen een tof merk zonder dat je al te veel affiniteit met BBQ-producten hebt. Waar jouw talent centraal staat: doen waar jij energie van krijgt. Waar persoonlijke ontwikkeling als belangrijk wordt gezien. Dát is hoe je bij ons werken gaat ervaren. We vertellen je er graag meer over!

Personeel-charlotte

Geschreven door:

Charlotte laat iedereen graag kennis maken met de nieuwste recepten en zet de kennis van onze chefs om naar de tofste artikelen, recepten en tips voor jouw outdoor cooking adventure! Zij heeft een passie voor reizen en experimenteert dan ook graag met internationale recepten op de BBQ.

Bekijk team BBQ