De Kalefater 102 – De Magistraat

BA Plantation Rum Barrels - fles 33cl - 12%

7,95

Leverbaar met iets langere levertijd
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers

De geur is lichtzoet en onmiskenbaar rum. Ver weg wat rook van de jalapeños. De rum heeft De Pikjongen duidelijk een zachtere smaak gegeven. De gelaagdheid door de verschillende gebrande mouten is nog steeds aanwezig, maar lijkt nog mooier te blenden.

Lekker te combineren met

De Kalefater 102 leent zich uitstekend om te combineren met desserts en dan met name desserts met chocolade. De smaken vullen elkaar perfect aan, waarbij de zoetheid van de rum harmonieus samengaat met de rijke en intense smaak van chocolade.

Over Magistraat

Bier maken lijkt misschien wel het meeste op koken. Kennis van ingrediënten en van het proces zijn beide belangrijk. Wanneer je dan alles, volgens een recept, samenvoegt en de juiste stappen volgt, heb je bier. Of eten.

Of het lekker is, vind je pas daarna uit. En dat is waar Magistraat al helemaal voorin het proces zich mee bezighoudt. De keuze voor mouten, hop en gist maken voor een groot deel uit wat het resulterende bier gaat worden. Combinaties zoeken en veel proeven en aanpassen, zorgen ervoor dat ze de lekkerste bieren maken en blijven ontwikkelen.

Ingrediënten

Water, gerstemout, suiker, hop, gist, gerookte jalapeños

Artikelnummer: 8720165175147