De Vuurboetmeester 201 – De Magistraat

BA Barley Wine - fles 33cl - 12.5%

  • Nieuw

    In ons assortiment

7,95

Leverbaar met iets langere levertijd
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers

Palo Cortado sherry ruikt zoet, maar is extreem droog. Deze sherry heeft in de vaten gezeten waarop onze Vuurboeter gerijpt heeft voor 10 maanden. Het zoete van de barley wine is in de neus nog steeds aanwezig. De Palo Cortado biedt in de mond een prachtig en verrassend tegenwicht. De smaken van de barley wine en van de sherry zijn herkenbaar en samen prachtig in evenwicht.

Lekker te combineren met

Dit bier is een uitstekende keuze om te combineren met diverse harde kazen. De smaakprofielen van dit bier en harde kazen vullen elkaar perfect aan, wat zorgt voor een heerlijke smaakbeleving.

Over Magistraat

Bier maken lijkt misschien wel het meeste op koken. Kennis van ingrediënten en van het proces zijn beide belangrijk. Wanneer je dan alles, volgens een recept, samenvoegt en de juiste stappen volgt, heb je bier. Of eten.

Of het lekker is, vind je pas daarna uit. En dat is waar Magistraat al helemaal voorin het proces zich mee bezighoudt. De keuze voor mouten, hop en gist maken voor een groot deel uit wat het resulterende bier gaat worden. Combinaties zoeken en veel proeven en aanpassen, zorgen ervoor dat ze de lekkerste bieren maken en blijven ontwikkelen.

Ingrediënten

Water, gerstemout, suiker, hop, gist

Artikelnummer: 8720165175208