Het Ultieme Low & Slowboek

De lekkerste langzaam gegaarde gerechten van de BBQ

Nieuw in ons assortiment

29,95

Online op voorraad
Bestel voor 16:00, vandaag verzonden
Haal 'm op in een van onze
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Low & Slow BBQ is van oorsprong boven houtvuur en met rook garen. Dit duurt lang en daarom spreken we over langzaam gegaard. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, samen meer dan 60 jaar BBQ-ervaring, combineren in dit boek hun ruime ervaring met deze BBQ-techniek

Met Het Ultieme Low & Slowboek ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om thuis ook langzaam gegaarde gerechten te bereiden. Van Amerikaanse brisket tot Kantonees buikspek. Auteurs Jeroen Hazebroek en Harry Havinga willen je de basisprincipes bijbrengen waar je in je achtertuin profijt van hebt. Of je nou een kogelbarbecue of een volwassen smoker hebt. Allereerst gaan ze dieper in op de dominante barbecue-culturen uit de Verenigde Staten en Mexico. Ook leer je meer over de twee minder bekende, de Kantonese en onze eigen Zuiderzee. Ieder met eigen technieken én ingrediënten.

De 70 gevarieerde recepten in dit boek zijn ingedeeld op de vier genoemde culturen. Ga voor Boston butt uit Amerika of een Mexicaanse birria van lam. Kies Kantonese bedelaarskip in lotusblad of gerookte paling uit eigen zee. In ieder hoofdstuk staan de technieken centraal, en komen na de hoofdgerechten ook bijgerechten en enkele nagerechten aan bod. Dit boek deelt maakbare en niet overdreven moeilijke recepten, zodat je een betere Low & Slow- pitmaster wordt, met aandacht voor je persoonlijke vuurhaard.

  • ISBN 9789083139890
  • Auteur: Jeroen Hazebroek & Harry Havinga
  • Hardcover kaft, luxe uitstraling, mat gelamineerd met gouden coating

 

Artikelnummer: 9789083139890

Veelgestelde vragen

Het Ultieme Low & Slowboek is een boek waarin barbecuefanaat alles leert over langzaam gegaarde gerechten. Het boek staat vol met basisprincipes en recepten uit verschillende barbecueculturen zoals Amerika, Mexico, Kanton en de Zuiderzee.

Het Ultieme Low & Slowboek is geschreven door Jeroen Hazebroek en Harry Havinga.

In Het Ultieme Low & Slowboek vind je 70 gevarieerde recepten uit vier verschillende culturen. Er zijn recepten voor hoofdgerechten, bijgerechten en enkele nagerechten. Voorbeelden zijn Boston butt uit Amerika, Mexicaanse birria van lam, en Kantonese bedelaarskip in lotusblad.

Het Ultieme Low & Slowboek is bedoeld voor iedereen die van barbecueën houdt en de uitdaging aan wil gaan om thuis ook langzaam gegaarde gerechten te bereiden. Of je nou een kogelbarbecue of een volwassen smoker hebt, iedereen kan profijt hebben van dit boek.

Het doel van Het Ultieme Low & Slowboek is om jou als barbecuefanaat beter te maken in het bereiden van langzaam gegaarde gerechten. Het leert je de basisprincipes, technieken en ingrediënten van de dominante barbecue-culturen uit te dragen.

Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

365 dagen bedenktijd + gratis retour

500+ BBQ's op voorraad

Gratis bezorgd vanaf €60 in NL en BE

Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

BBQ's op afspraak geleverd

9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

Thuiswinkel waarborg gecertificeerd

1600m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

Onze unieke service