Hoijiblaca olijfolie Valderrama

Lekker bij het bakken en braden

13,95

Online op voorraad
Bestel nu, maandag verzonden
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers

De Valderrama olijfolie Hojiblanca heeft een unieke smaak die zachte tonen bevat van jong groen hout, liguster, tomaat en rucola.

Dit maakt het ideaal voor het gebruik bij het bakken en braden van voedsel, omdat het hogere temperaturen kan verdragen. Daarnaast is deze olijfolie ook geschikt voor het bereiden van tonijn, vleesgerechten en gevulde tomaatjes. Het kan ook worden gebruikt als dressing voor gemengde salades en is heerlijk om te gebruiken als dip voor donker en zuurdesembrood.

Artikelnummer: 8437003540127

ReceptenVoor je Hoijiblaca olijfolie Valderrama

Choripan: de Argentijnse streetfood classic

  • Niveau makkelijk
  • Gang lunch
  • Hoeveelheid 6 personen

Op cederhout gerookte zalm

  • Niveau makkelijk
  • Gang hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 4 personen

Flammkuchen BBQ style

  • Niveau makkelijk
  • Gang voorgerecht
  • Hoeveelheid 4 personen

Lomo al trapo ossenhaas

  • Niveau makkelijk
  • Gang hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 4 personen

Met kruiden ombonden diamanthaas & gegrilde groenten

  • Niveau makkelijk
  • Gang hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 4 personen

Reverse sear Picanha met Red Chimichurri

  • Niveau makkelijk
  • Gang hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 4 personen

Spicy Cheese dog

  • Niveau makkelijk
  • Gang hoofdgerecht / lunch
  • Hoeveelheid 2 personen

Lamsrack reverse sear uit Nieuw Zeeland

  • Niveau makkelijk
  • Gang hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 2 personen

Oosterse Pork Belly Burnt Ends

  • Niveau makkelijk
  • Gang snack
  • Hoeveelheid 6 tot 8 personen
Rollade-van-Bavette-BBQ-Recept-Kamado-Hetultiemekamadoboek

Rollade van bavette

  • Niveau gemiddeld
  • Gang hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 4 personen