De Valderrama olijfolie Hojiblanca heeft een unieke smaak die zachte tonen bevat van jong groen hout, liguster, tomaat en rucola.
Dit maakt het ideaal voor het gebruik bij het bakken en braden van voedsel, omdat het hogere temperaturen kan verdragen. Daarnaast is deze olijfolie ook geschikt voor het bereiden van tonijn, vleesgerechten en gevulde tomaatjes. Het kan ook worden gebruikt als dressing voor gemengde salades en is heerlijk om te gebruiken als dip voor donker en zuurdesembrood.
Artikelnummer:8437003540127
ReceptenVoor je Hoijiblaca olijfolie Valderrama
Choripan: de Argentijnse streetfood classic
Niveaumakkelijk
Ganglunch
Hoeveelheid6 personen
Op cederhout gerookte zalm
Niveaumakkelijk
Ganghoofdgerecht
Hoeveelheid4 personen
Flammkuchen BBQ style
Niveaumakkelijk
Gangvoorgerecht
Hoeveelheid4 personen
Lomo al trapo ossenhaas
Niveaumakkelijk
Ganghoofdgerecht
Hoeveelheid4 personen
Met kruiden ombonden diamanthaas & gegrilde groenten