Persoonlijk advies van echte chefs
365 dagen bedenktijd
Köttbullar
Blogserie BBQ technieken
Met geglaceerde wortel uit de skillet
BBQ-Style
Uit de film Chef
Met dubbel dip
Heb je nog wat pulled beef, pork of chicken over?
Magisch lekker!
Met oesterzwammen en lekker veel knoflook!
Met aardappelpuree en gegrilde Romaine sla
Met gegrilde witte ui
Vegan van de barbecue!
Met eetbare bloemetjes
Met een Aziatische twist!
Gevuld met lente-ui, rode peper en knoflook
Een mix van zoete chocolade en pittige frambozen!
Een 'all-barbecue' snack!
Gegaard met donker bier in de Dutch Oven!
Geserveerd op ciabatta brood
Zacht en romig met een pittig randje!
Dit gerecht geeft je gasten het wauw effect!
Burnt Ends blijven een hit
Langzaam gegaarde beenham
Zelf je zalm koud roken
Dutch Oven Apple Pie
Stomen in je kamado? Let's do it!
Flamberen met pernod
Niet mokken, lekker wokken
Een spit is altijd een goed idee
Heerlijk tijdens een goede film of voetbalwedstrijd
Brood bakken op de kamado
Een lekkere en stoere snack voor op een gezellige avond
Minder ingrediënten = meer smaak
Lekkerder dan de shoarmatent!
Japanse dumplings bakken op de BBQ
Toffe variatie op de traditionele beer can chicken
Met eigen gemaakte pindasaus van de barbecue
Ribben van rund: enorm lekker!
Op een olijfhouten rookplank
6 uur slowcooken