De Diefhenker – De Magistraat

Dubbel - fles 33cl - 7.3%

  • Nieuw

    In ons assortiment

2,95

Leverbaar met iets langere levertijd
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers

Een beetje een magistraat had in vroeger tijden een diefhenker voor hem werken. Een veroordeelde dief werd door die diefhenker opgehangen aan de galg. Een beroep waar wij best een beetje een dubbel gevoel van krijgen.

Een donker en doordrinkbaar bier. Dat is De Diefhenker ten voeten uit. Heerlijke aromas van de mouten en gedroogd fruit worden gevolgd door een fijne, lichtzoete, smaak. Volmondig, maar niet te zwaar.

Lekker te combineren met

De Diefhenker, een donker en doordrinkbaar bier, is een uitstekende keuze om te combineren met een geitenkaas gevulde vijg uit de oven. De rijke, moutige aroma’s van het bier en de zoete, smeuïge smaak van de geitenkaas vullen elkaar perfect aan.

Over Magistraat

Bier maken lijkt misschien wel het meeste op koken. Kennis van ingrediënten en van het proces zijn beide belangrijk. Wanneer je dan alles, volgens een recept, samenvoegt en de juiste stappen volgt, heb je bier. Of eten.

Of het lekker is, vind je pas daarna uit. En dat is waar Magistraat al helemaal voorin het proces zich mee bezighoudt. De keuze voor mouten, hop en gist maken voor een groot deel uit wat het resulterende bier gaat worden. Combinaties zoeken en veel proeven en aanpassen, zorgen ervoor dat ze de lekkerste bieren maken en blijven ontwikkelen.

Ingrediënten

Water, gerstemout, kandijsuiker, hop, gist

Artikelnummer: 8720165175178

ReceptenVoor je De Diefhenker – De Magistraat

Oliebollen van de OFYR

  • Niveau Makkelijk
  • Gang Snack
  • Hoeveelheid 10 personen
Spareribs-Dutch-Oven-recept-thomas-1

Ribbetjes uit de Dutch Oven

  • Niveau Makkelijk
  • Gang Hoofdgerecht
  • Hoeveelheid 4 Personen