Met Tomasu sojasaus
Op cederhout gerookte zalmbonbons
Veelgestelde vragen
Wat zijn de ingrediënten voor het recept Op cederhout gerookte zalmbonbons?
De ingrediënten zijn: Zalmfilet zonder huid (400gr), 2 stuks Lente-ui, 1 Rode Spaanse chilipeper, 1/3 Limoen, 2 takjes Koriander, 100 ml Tomasu sojasaus, 1 tl Wasabipasta, 10 plakjes Ingelegde gember en 1 el Kewpie mayonaise.
Welke uitrusting is nodig voor het recept Op cederhout gerookte zalmbonbons?
Voor dit recept heeft u een Cederhouten plank, een Instant read thermometer en Tomasu sojasaus nodig.
Hoe lang duurt het om Op cederhout gerookte zalmbonbons te bereiden?
De bereidingstijd voor dit recept is 30 minuten.
Hoe moeilijk is het om Op cederhout gerookte zalmbonbons te maken?
Dit recept is makkelijk te bereiden.
Voor hoeveel personen is het recept Op cederhout gerookte zalmbonbons?
Dit recept is goed voor 10 bonbons.