Harder

Ca. 400 gram

  • Herkomst Atlantische Oceaan
  • Formaat Ca. 260 gram

11,95

Online op voorraad
Voor 23:59 besteld = morgenavond in huis!
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers
Kies de juiste accessoires

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

De tropische vis, met een lengte van 35 cm, is te vinden in de zomermaanden in de Oosterschelde en de Waddenzee. Deze vissoort is geschikt om te bakken, grillen of te stoven. Bovendien wordt hij in sommige landen gekweekt.

Wat deze vis bijzonder maakt, is dat hij weinig graten heeft, wat het bereiden ervan vergemakkelijkt. Vanwege zijn kenmerkende uiterlijk wordt deze vis ook wel ‘witte zalm’ genoemd.

Deze harder filet is ca. 260 gram.

Voedingswaarde

  • Energie: 334 kj. / 79 cal.
  • Vet: 0.3 gr.
  • Verzadigd vet: 0.0 gr.
  • Koolhydraten: 0.0 gr.
  • Suikers: 0.0 gr.
  • Eiwitten: 19.0 gr.
  • Zout: 0.3 gr.
  • Artikelnummer: 2393542000002

    OVER CHEF’S CATCH

    Chef’s Catch is een product van chefs Jonnie Boer en Maik Kuijpers. Ontstaan vanuit de liefde voor kwalitatief eten en de behoefte aan echt verse vis. Om hun idee leven in te blazen zijn ze de samenwerking aangegaan met Schmidt Zeevis, een van de grootste visleveranciers van Nederland.

     

    “Ik wist niet wat ik proefde en vooral ook rook toen we de eerste samples binnenkregen. De kwaliteit is niet te onderscheiden van net gevangen vis.” 

     

    Vis eten is vanaf nu nooit meer hetzelfde. Chef’s Catch zorgt ervoor dat vis verser-dan-vers verkrijgbaar is. Door middel van een Japanse invriestechniek is de vis van Chef’s Catch niet te onderscheiden van net gevangen vis. Proef de sensationele smaak van de mooiste vissen uit onze Nederlandse wateren en ‘get hooked’. 100% vers met behoud van smaak en structuur. Een product ontstaan uit liefde voor vis.

     

    Lees meer over Chef’s Catch

    Tips van chef Sven

    Voor het bakken van de harder gaan we met een dichte plancha plaat aan de slag, omdat dit van gietijzer is gemaakt wordt het super warm en kunnen we de harder mooi goud bruin gaan bakken. De temperatuur van de BBQ is 220 en de harder moet in het dikste gedeelte 56 kerntemperatuur zijn. Ongeveer 4 minuten op de velkant bakken en 2 minuten op de vleeskant.

    • Kerntemperatuur 56 graden

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Harder

  • UitverkochtCHEFSCATCH-Harderfilet

    Harder

    Ca. 400 gram

  • +
  • Uitverkochti

    Grate Goods SPG Special Rub

    Salt, pepper, garlic

  • Uitverkochti

    Rotisserie Flat Rack The Bastard

    Handig accessoire voor je spit

  • Uitverkochti

    Cederhouten rookplanken 2 stuks Smokin’ Flavours

    Western red cedar

  • Totaal:

    11,95

    Kies de juiste accessoires

    Lekker om bij te drinken

    Smaakt lekker bij deze Harder

    Domaine Gayda Cepage  Voignier –  Deze droge witte wijn past ontzettend goed bij witvis, met veel smaak van zichzelf perfect voor bij je tarbot. Deze wijn heeft smaken van tropisch fruit, mango en peer.

    De dochter van de burgemeester de Magistraat – Een blondje waar je niet genoeg van krijgt. De edele hopsoorten maken haar smaakvol en doordrinkbaar en zorgt er voor dat dit biertje perfect past bij deze harderfilet

  • UitverkochtiDomaine-Gayda-cepage-viognier-witte-wijn

    Domaine Gayda Cepage

    Viognier

  • UitverkochtiDochter-van-de-burgemeester-fles

    De Dochter Van De Burgemeester – De Magistraat

    Blond - fles 33cl - 5.9%