Vis

Vragen over producten of recepten?
Chat met ThomAI
ThomAI
41 resultaten
Datum
  • Koud gerookte zalm

    • Lunch of borrel
    • Makkellijk
    • 82 uur
    • 15
  • Zeebaars in zoutkorst

    Zeebaars in zoutkorst

    • Hoofdgerecht
    • Gemiddeld
    • 45 minuten
    • 7
  • Op cederhout gerookte zalmbonbons

    • snack
    • makkellijk
    • 30 minuten
    • 72
  • Warm gerookte zalm met avocado dip

    • fingerfood
    • makkelijk
    • 90 minuten
    • 36
  • Zalm op cederhout met zoetzure komkommer

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 30 minuten
    • 43
  • Tuintje van Tonijn Tataki

    • voor of hoofdgerecht
    • gemiddeld
    • 60 minuten
    • 14
  • Op cederhout gerookte zalm

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 1 uur
    • 52
  • Koud gerookte zalm met zoet zure groentjes

    • voorgerecht
    • gemiddeld
    • 3 dagen
    • 13
  • Noord-Afrikaanse dorade met chermoula

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 80 minuten
    • 6
  • Warm gerookte zalm

    • voorgerecht
    • makkelijk
    • 60 minuten
    • 27
  • Schol met gegrilde groenten

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 1 uur
    • 10
  • Ingelegde zalm met wodka en rode biet van de zoutsteen

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 45 minuten
    • 7
  • napoleon-zoutsteen-met-houder

    Gebruik van een Himalaya zoutsteen op de BBQ

    • 5
  • Bagel met Japanse zalmsalade

    • lunch
    • makkelijk
    • 40 minuten
    • 16
  • Brabants goud: asperges met zalm en port salut

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 1 uur 30 minuten
    • 32
  • Met venkelsalade gevulde tarbot met Noilly Prat-saus

    • tussengerecht
    • gemiddeld
    • 4
  • Dorade in zoutkorst

    • hoofdgerecht
    • gemiddeld
    • 1 uur
    • 7

Stel je vraag aan ons