Cederhouten rookplank 45x20cm Smokin’ Flavours

Western red cedar

18,99

Online op voorraad
Bestel voor 16:00, vandaag verzonden
Haal 'm op in een van onze
Kies de juiste accessoires
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Klanten geven ons een 9,2/10

Van bomen uit Canadese bossen worden deze 100% natuurlijke cederhouten planken gemaakt. Cederhout heb je overal, maar uit Noord-Amerika en Canada komt absoluut de beste kwaliteit met de typische zoete, houtige ceder geur. Leg je te roken product op de plank en leg dit op het rooster in je BBQ. Directe warmte wordt geblokkeerd, de heerlijke smaak en geur van cederhout dringt door in je gerecht.

Gebruik je een metalen BBQ? Week dan het plankje minimaal 30 minuten vooraf in water. Bij een keramische BBQ hoeft dit niet. De best practice is absoluut een zalmmoot en het roken van vis, maar denk ook eens een mooi stuk vlees of het roken van groenten! Verpakt per stuk, 45 x 20cm.

Bijvoorbeeld lekker bij: Zalm, Vlees & Groente.

Artikelnummer: 7436945998912

Aanbevolen combinatiesvoor jouw Cederhouten rookplank 45x20cm Smokin' Flavours

  • Cederhouten rookplank 45x20cm Smokin' Flavours

    Cederhouten rookplank 45x20cm Smokin’ Flavours

    • Western red cedar
    • Online op voorraad
  • +
  • tip van de chef
    angus-oink-lemon-pepper

    Angus & Oink – Seafood Lemon Pepper

    • Geef je zeevruchten een fruitige boost
    • Online op voorraad
  • Cederhouten rookplanken 2 stuks Smokin' Flavours

    Cederhouten rookplanken 2 stuks Smokin’ Flavours

    • Geef gerechten een heerlijke rooksmaak
    • Online op voorraad
  • Houtskool Quebracho 10KG (Zuid Amerika) Smokin' Flavours

    Houtskool Quebracho 10KG (Zuid Amerika) Smokin’ Flavours

    • Lichte rooksmaak, geschikt voor low & slow
    • Online op voorraad
  • Totaal:

    18,99

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Cederhouten rookplank 45x20cm Smokin’ Flavours

    meatloaf gehaktbrood kamado bbq recept 23

    Meatloaf, gehaktbrood of vleesbrood

    • Niveau makkelijk
    • Gang hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 tot 6 personen

    Kabeljauw op een rookplank met parelcouscous

    • Niveau gemiddeld
    • Gang lunch, hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 3 personen
    eindresultaat-recept-gelakte-zalm-met-gegrilde-witlof

    Gelakte zalm met krokante spek

    • Niveau Makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 Personen
    gerookte-gegrilde-ribeye-miso-aubergine-ultieme-kamado-boek

    Gerookte en gegrilde ribeye met miso-aubergine

    • Niveau makkelijk
    • Gang hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen

    Op cederhout gerookte zalmbonbons

    • Niveau makkellijk
    • Gang snack
    • Hoeveelheid 10 bonbons

    Veelgestelde vragen

    Je moet de Cederhouten rookplank 45x20cm Smokin’ Flavours minimaal 30 minuten weken in water voor gebruik op een metalen BBQ.

    Nee, bij een keramische BBQ hoef je de Cederhouten rookplank 45x20cm Smokin’ Flavours niet vooraf te weken in water.

    De beste methode is het roken van een zalmmoot, maar ook voor het roken van andere vis, vlees of groenten is de Cederhouten rookplank 45x20cm Smokin’ Flavours ideaal.

    De Cederhouten rookplank 45x20cm Smokin’ Flavours is 45cm lang en 20cm breed.

    De Cederhouten rookplank 45x20cm Smokin’ Flavours is vooral aanbevolen voor zalm, vlees en groenten.

    Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

    365 dagen bedenktijd + gratis retour

    500+ BBQ's op voorraad

    Gratis bezorgd vanaf €60 in NL en BE

    Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

    BBQ's op afspraak geleverd

    9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

    Thuiswinkel waarborg gecertificeerd

    1600m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

    Onze unieke service