White IPA – Malarkey bier

IPA - fles 33cl - 6%

3,19

Leverbaar met iets langere levertijd
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers

Een IPA zoals je niet eerder hebt geproefd: Malarkey White IPA. Het bier is gebrouwen met de allernieuwste hoppen uit Amerika. Die geven tijdens het drooghoppen aroma’s af als abrikoos, appel, grapefruit en zwarte bes. Door de flinke dosis haver die we toevoegen krijgt deze IPA een super silky karakter. Proef je goed dan ontdek je misschien ook de koriander en sinaasappelschil die we hebben meegebrouwen. Een mooie collab tussen de frisheid van witbier en de fruitige smaak van IPA.

6% alcohol
Drinktemperatuur 4 ºC
Uniek en eigenzinnig dankzij de fruitige hoppen en het silky mondgevoel.

SERIOUS BEER FOR UNSERIOUS MOMENTS

Vol glas leeg hoofd, vol gas tegen het alledaagse in. Met Malarkey spoel je de nasmaak van het digitale leven weg als vloed de voetstappen in het strandzand. Het snelle leven laten we aan ons voorbij gaan, wie wat waar is onze www.

Enkel en alleen wat mensen om je heen nodig om het samen mee te beleven. Proef de intense smaken die perfect gepaard gaan met de conversaties die eraan vooraf gaan. Ouderwets geouwehoer, spontaan gewaagde dansjes en FOMO aanwakkerende momenten.

Wil je weten hoe het was? Dan had je er maar bij moeten zijn.

SERIOUS

Bij Malarkey nemen wij ons bier serieus. Onze prijswinnende brouwer begrijpt het brouwproces tot op moleculair niveau. Zijn methodische aanpak en perfecte afstemming van de beste ingrediënten leidt tot onze toegankelijke en ultiem geperfectioneerde bieren.

UNSERIOUS

We leven in een digitaal tijdperk waar alles onder een vergrootglas ligt. Daarom moeten we genieten van gezellig samenzijn met slap geouwehoer. De onverwachte, maar daardoor juist legendarische momenten waarvan je denkt: ‘daar had je bij moeten zijn!’.

Artikelnummer: 7435835819825