Het Ultieme Whisky- en BBQboek

De lekkerste barbecuegerechten met en bij whisky

Nieuw in ons assortiment

29,95

Online op voorraad
Bestel voor 16:00, vandaag verzonden
Haal 'm op in een van onze
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Klanten geven ons een 9,2/10

De rook in whisky is wel de meest voor de hand liggende combinatie met barbecue. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, samen meer dan 60 jaar barbecue-ervaring, combineren in dit boek hun liefde voor grillen en whisky. De vuistregel is: parfumeer je gerecht.

Met Het ultieme whisky- en BBQboek ga jij als barbecue- en/of whiskyfanaat de uitdaging aan om de perfecte match tussen ingrediënt en whisky te vinden. Dat doe je door te injecteren, te sproeien, te lakken of een scheutje door de marinade te mengen. Auteurs Jeroen Hazebroek en Harry Havinga laten je zien dat een goed glas whisky niet alleen lekker is om te drinken bij de barbecue, maar dat deze twee ook uitstekend gecombineerd kunnen worden. Allereerst gaan ze daarom dieper in op hoe whisky wordt gemaakt en hoe de verschillende stappen invloed hebben op de smaak. Daarna gaan we proeven.

De 60 gevarieerde recepten in dit boek zijn ingedeeld op regio. Ga voor steak and kidney pie met Speyside whisky uit Schotland of een Irish stew met lamsvlees. Serveer je prime rib van Angus beef eens met whiskeyboter of je spareribs met rode bourbon-barbecuesaus. Japans buikspek lak je met whiskymarinade en Oosterscheldekreeft is heerlijk in een rouille met wat single malt. Dit boek viert de vriendschap tussen whisky en barbecue en staat vol met traditionele grillgerechten en spannende, nieuwe recepten. Probeer ze uit en proef van de whisky’s die Jeroen en Harry erbij aanraden.

ISBN 9789083476926
Auteur: Jeroen Hazebroek & Harry Havinga
Hardcover kaft, luxe uitstraling, mat gelamineerd met gouden coating

Artikelnummer: 9789083476926

Veelgestelde vragen

Met Het ultieme whisky- en BBQboek ga jij als barbecue- en/of whiskyfanaat de uitdaging aan om de perfecte match tussen ingrediënt en whisky te vinden. Dat doe je door te injecteren, te sproeien, te lakken of een scheutje door de marinade te mengen.

Auteurs Jeroen Hazebroek en Harry Havinga laten je zien dat een goed glas whisky niet alleen lekker is om te drinken bij de barbecue, maar dat deze twee ook uitstekend gecombineerd kunnen worden.

Het doel van Het Ultieme Whisky- en BBQboek is om je te laten ontdekken hoe de werelden van streetfood en barbecue samenkomen. Het boek geeft je inzicht in wat streetfood is, de verschillende soorten streetfood, en hoe je deze gerechten kunt bereiden op jouw type barbecue.

Het Ultieme Whisky- en BBQboek bevat 60 recepten, van Irish stew tot Bourbon Bundt cake

Het ISBN van Het Ultieme Whisky- en BBQboek is 9789083476926.

Dé specialist met meer dan 15 jaar ervaring!

365 dagen bedenktijd + gratis retour

500+ BBQ's op voorraad

Gratis bezorgd vanaf €60 in NL en BE

Accessoires voor 16u besteld, dezelfde werkdag verzonden

BBQ's op afspraak geleverd

9,2 uit ruim 8000 beoordelingen

Thuiswinkel waarborg gecertificeerd

1600m2 beleving in hét BBQ Experience Center!

Onze unieke service