Runderbavette Redefine Meat

Ca. 300 gram

  • Herkomst Vegetarisch
  • Formaat 300 gram

22,50

Helaas, momenteel niet leverbaar
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers

Helaas, niet op voorraad 😔

Voeg toe aan favorieten

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

Redefine Runderbavette is ontwikkeld met behulp van de meest innovatieve technologie en heeft een ereplaats veroverd in de keukens van ‘s werelds meest vooraanstaande chefs. Dit veelzijdige product is perfect om te grillen of te bakken en biedt zowel veganisten als vleesliefhebbers de mogelijkheid om te genieten van heerlijk vlees, zonder concessies te hoeven doen.

Bereiding in een skillet of grill

Snijd de Redefine Whole Cut tegen de draad in, in drie medaillons van 3 cm breed. Ruim inwrijven met olie. Braad de medaillons aan of gril ze bij een matige tot hoge temperatuur, gedurende 4 tot 5 minuten per zijde (totdat de kookthermometer die u in het midden van elke medaillon steekt een temperatuur van 72°C bereikt). Haal de medaillons uit de skillet of grill en snijd elke medaillon met de draad mee in tien kleine plakken van 0,5 tot 1 cm dik (30 plakken in totaal). Breng de plakken op smaak met grof zout, gemalen zwarte peper en olijfolie.

 

Ingrediënten

Water, Plantaardige Eiwitten (Tarwe-Eiwit, Soja-Eiwit, Aardappel-Eiwit), Plantaardige Oliën (Canolaolie, Zonnebloemolie), Maïszetmeel, Tarwezetmeel, Tarwebloem, Bloem Cacaoboter, Maltodextrine, Aroma’s, Zout, Gerstemout, Specerijen (Bevat Mosterd), Kleurstoffen (Bietenrood, Karamel), Gedroogde Groenten Kersensap.

Voedingswaarde

  • Energie: 985 KJ/ 235 kcal
  • Vet: 9.0 gr.
  • Verzadigd vet: 1.0 gr.
  • Koolhydraten: 8.5 gr.
  • Suikers: 1.4 gr.
  • Eiwitten: 27.0 gr.
  • Zout: 1.0 gr.
  • Artikelnummer: 8720726586108

    MEER OVER REDEFINE MEAT

    Bij Redefine Meat hebben ze niet alleen een passie voor vlees, maar zijn ze er volledig door geobsedeerd. Ze bestuderen elk aspect van vlees tot in de kleinste details om te begrijpen hoe het tot die laatste malse en sappige hap komt. Ze zijn ervan overtuigd dat de wereld beter kan worden door de ontwikkeling van hoogwaardige, plantaardige alternatieven voor vlees.

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Runderbavette Redefine Meat

  • Runderbavette Redefine Meat

    • Ca. 300 gram
    • Helaas, momenteel niet leverbaar
  • +
  • iAngus & Oink Dirty Cow

    Angus & Oink – Dirty Cow

    • Online op voorraad
  • iSmoking-Flavours-skillet 25cm-pose

    Gietijzeren skillet pan Smokin’ Flavours – 25 cm

    • Je meest veelzijdige bbq tool
    • Online op voorraad
  • i

    Smokin’ Flavours rookchunks whisky vaten 1kg

    • Volle krachtige whisky smaak
    • Online op voorraad
  • Helaas, niet op voorraad 😔

    ReceptenVoor je Runderbavette Redefine Meat

    Bavette met witte wijn, brie & chili saus

    • Niveau makkelijk
    • Gang hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 personen
    bavette-chimichurri-bbq-recept-kamado-green-egg01

    Bavette met chimichurri

    • Niveau makkelijk
    • Gang hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 2 - 4 personen

    Bavette met kapucijners uit de skillet

    • Niveau Gemiddeld
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 4 Personen

    Lekker om bij te drinken

    Smaakt goed bij deze runderbavette

    Masseria Borgo dei Trulli Salice Salentino Riserva – Deze Italiaanse prijswinnaar past ontzettend goed bij gegrild vlees met veel smaak van zichzelf perfect voor bij je bavette. Deze wijn heeft smaken van bramen, zwarte bessen, kruidig en aardse tonen.

    De Pikjongen de Magistraat  – De geroosterde en gebrande mouten in het bier passen goed bij de smaken van een gegrild stuk vlees, zeker met een rub welke het vlees wat zoeter maken.

  • iMasseria-Borgo-dei-Trulli-Salice-Salentino-Riserva

    Masseria Borgo dei Trulli Salice Salentino Riserva

    • Malvasia Nera, Negroamaro
    • Online op voorraad
  • iPikjongen-de-magistraat-bier

    De Pikjongen – De Magistraat

    • Imperial Stout - 33cl - 11,5%
    • Online op voorraad