OFYR recepten

Koken op de Lees meeris méér dan buiten koken – het is gezelligheid, een goed gesprek en lekker eten, allemaal rond dat ene vuur. In deze categorie vind je recepten die perfect passen bij die ontspannen, stijlvolle manier van buiten koken.
Vragen over producten of recepten?
Chat met ThomAI
ThomAI
61 resultaten
Datum
  • Zalm-op-cederhout-recept-vis

    Zalm op cederhout

    • Voorgerecht
    • Makkelijk
    • 20 Minuten
    • 91
  • Fotografie-kamado-cursus-recepten-burger-3

    De Ultieme BBQ Hamburger

    • Hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 40 minuten
    • 16
  • Chicken-and-Waffles-resultaat

    Chicken & Waffles

    • Snack
    • Moeilijk
    • 12 uur marineren
    • 10
  • Zeetong-bbq

    Gebakken Noordzeetong

    • Voorgerecht
    • Gemiddeld
    • 60 minuten
    • 17
  • Iberico-secreto-pinwheels-recept-12

    Iberico Pinwheels

    • Hoofdgerecht
    • Makkelijk
    • 60 minuten
    • 46
  • Roodbaars-filet-recept

    Gegrilde roodbaars

    • Hoofdgerecht
    • Makkelijk
    • 30 Minuten
    • 32
  • Skillet nachos-Petromax_LR-1

    Skillet nacho’s

    • Snack
    • Makkelijk
    • 20 Minuten
    • 72
  • Cheeseburger

    Cheeseburger met mac & cheese

    • Hoofdgerecht
    • Makkelijk
    • 60 minuten
    • 41
  • Lekkerbek-met-ravigotte-recept

    Lekkerbekje met verse remouladesaus

    • Hoofdgerecht
    • Makkelijk
    • 30 minuten
    • 31
  • Paella-recept-thomas-11

    Spaanse paella

    • Hoofdgerecht
    • Makkelijk
    • 2 Uur
    • 46
  • martijn-spotlight

    Double Trouble Chicken Burger

    • Hoofdgerecht
    • Moeilijk
    • 5 uur
    • 34
  • pizza-met-chocolade-bosbessen-citroen-recept

    Pizza met chocolade, blauwe bessen en citroen

    • dessert
    • Makkelijk
    • 30 minuten
    • 5
  • BBQ-chicken-pizza-ultieme-pizza-boek

    BBQ chicken pizza

    • Hoofdgerecht
    • Makkelijk
    • 15 minuten
    • 43
  • Oliebollen van de OFYR

    • Snack
    • Makkelijk
    • 20 minuten + 1 uur rijzen
    • 3
  • De 10 favorieten recepten van Thomas

    • 8
  • Picanha-van-het-spit

    Picanha van ‘t spit

    • Hoofdgerecht
    • Moeilijk
    • 45 Minuten
    • 25
  • Eindresultaat Cannelloni

    Cannelloni uit de Bricknic


    • Hoofdgerecht
    • Gemiddeld
    • +/- 1,5 uur
    • 9
  • BIg-mac-recept-thomas-3

    De Ultieme Big Mac van de BBQ

    • Hoofdgerecht
    • Makkelijk
    • 30 Minuten
    • 42
  • Ultieme Pulled Pork Burger

    • Hoofdgerecht
    • Gemiddeld
    • 24 uur marineren + 12 uur garen
    • 50
  • Chicken wings van het spit

    • Snack
    • Makkelijk
    • 30 minuten
    • 46
  • Gekarameliseerde roodlof

    • Bijgerecht
    • Makkelijk
    • 45 Minuten
    • 25
  • Jeroen-hazebroek-fajitas-3-eindresultaat-open-vuur-en-braai-boek

    Fajita’s met biefstuk en kip

    • hoofdgerecht
    • Gemiddeld
    • 30 minuten
    • 13
  • Open Fire hertenrack & wortels

    • hoofdgerecht
    • gemiddeld
    • 1 uur
    • 3
  • 2021 Style Shawarma – shoarma van oesterzwammen

    • Hoofdgerecht, lunch of snack
    • makkelijk
    • 30 minuten
    • 7

Of je nou je eerste OFYR aansteekt of al een tijdje fan bent: deze recepten helpen je verder. Denk aan krokante flatbreads, gegrilde coquilles of groenten die nét dat beetje extra krijgen door het directe vuur. Zelf werk ik graag met dikke stukken vlees, zoals picanha of een côte de boeuf, omdat die mooi langzaam garen aan de rand van de plaat, terwijl je in het midden snel je groenten of garnituren grilt. Kleine tip: experimenteer eens met fruit op de plaat, zoals gegrilde ananas. Simpel, verrassend én altijd een hit aan tafel.

Stel je vraag aan ons