OFYR recepten

Koken op de Lees meeris méér dan buiten koken – het is gezelligheid, een goed gesprek en lekker eten, allemaal rond dat ene vuur. In deze categorie vind je recepten die perfect passen bij die ontspannen, stijlvolle manier van buiten koken.
Vragen over producten of recepten?
Chat met ThomAI
ThomAI
61 resultaten
Datum
  • nofish scallops kamado bbq recept 07

    NoFish Scallops

    • amuse, voorgerecht
    • gemiddeld
    • 5 uur
    • 1
  • ribeye rucola pesto bbq kamado recept green egg Eindresultaat

    Rib-Eye steak met rucolapesto

    • lunch
    • makkelijk
    • 30 minuten
    • 41
  • Gerookte mosselen met venkel, tomaat en zeekraal

    • voor- of hoofdgerecht, snack
    • makkelijk
    • minder dan 30 minuten
    • 14
  • Pad Thai met kip uit wok in de BBQ

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • minder dan 30 minuten
    • 25
  • Pita gyros kip van het spit

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • Langer dan 1 uur
    • 42
  • Gebakken gyoza uit de skillet

    • lunch, voorgerecht, snack
    • gemiddeld
    • Minder dan een uur
    • 13
  • Porky and the Peanuts Burger

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 30 minuten
    • 6
  • Barbecue Kip Kerrie

    • lunch
    • 30 minuten
    • makkelijk
    • 7
  • Gemarineerde BBQ Tonijn

    • voorgerecht
    • makkelijk
    • 30 minuten
    • 11
  • bbq-jars-recept-kamado-biggreenegg-koken3jpeg

    BBQ-jars

    • bijgerecht
    • makkelijk
    • 60 minuten
    • 3
  • BBQ Oesters

    • Amuse
    • Gemiddeld
    • 60 minuten
    • 7
  • Zeebaars in zoutkorst

    Zeebaars in zoutkorst

    • Hoofdgerecht
    • Gemiddeld
    • 45 minuten
    • 7
  • Piepkuiken uit het vuur

    Piepkuiken uit het vuur

    • Bijgerecht
    • Gemiddeld
    • 25 minuten
    • 1
  • Kerststol wentelteefjes

    • dessert
    • Makkelijk
    • 30 minuten
    • 7
  • Royal Okonomiyaki Pancakes

    • lunch
    • gemiddeld
    • 35 minuten
    • 2
  • Broodje lever met uien appel compote

    • Lunch
    • Makkelijk
    • 60 minuten
    • 5
  • Schorseneer uit het vuur

    • Hoofd- of bijgerecht
    • Gemiddeld
    • 30 minuten
    • 3
  • Longhaas caveman style met ansjovis pesto

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 30 minuten
    • 2
  • Lamskoteletten met yogurtdip

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 50 minuten
    • 11
  • Langzaam gegaarde varkenswangen in kriekbier

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 5 uur
    • 18
  • Mac’n Cheese

    • bijgerecht
    • makkelijk
    • 50 minuten
    • 14
  • BBQ ramen burger

    • hoofdgerecht
    • gemiddeld
    • 60 minuten
    • 2
  • Gegrilde lamskoteletten met Earl Grey marinade

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 30 minuten
    • 11
  • Rib eye met paddestoelen mix

    • hoofdgerecht (of goede lunch)
    • makkelijk
    • 1,5 uur
    • 27

Of je nou je eerste OFYR aansteekt of al een tijdje fan bent: deze recepten helpen je verder. Denk aan krokante flatbreads, gegrilde coquilles of groenten die nét dat beetje extra krijgen door het directe vuur. Zelf werk ik graag met dikke stukken vlees, zoals picanha of een côte de boeuf, omdat die mooi langzaam garen aan de rand van de plaat, terwijl je in het midden snel je groenten of garnituren grilt. Kleine tip: experimenteer eens met fruit op de plaat, zoals gegrilde ananas. Simpel, verrassend én altijd een hit aan tafel.

Stel je vraag aan ons