Lamsrack cap-on

Ca 1 kg.

  • Herkomst Nieuw-Zeeland
  • Ras O'sullivan
  • Voer Graan
  • Formaat Ca. 1 KG

60,50

Online op voorraad
Voor 23:59 besteld = morgenavond in huis!
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers
Kies de juiste accessoires

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

Lamsrack is heerlijk vlees van de grill. “Cap on” houdt in dat de vetrand nog aan het rack zit. Snij deze kruislings in en wrijf een beetje zout erop om de krokant te bakken. Wanneer je het vlees in de skillet of op een plancha bereid, smelt het vet weg op de bakplaat en bereid je het vlees in zijn eigen vetten wat veel smaakvoller is.

Nieuw-Zeelands lam staat bekend om hun goede en constante kwaliteit. Dit komt doordat de lammeren onder constante omstandigheden leven. Het vlees is zachter en subtieler qua smaak dan het Ierse lamsvlees.

Dit lamsrack is ca 1 KG

Hoeveel heb je nodig?

Normale eter: 200 gram

Grote eter: 200-300 gram

Meat lover: 300+ gram

Ingrediënten

100% lamsvlees

Voedingswaarde

  • Energie: 659.0 Kj / 185 Kcal
  • Vet: 8.3 Gr.
  • Verzadigd vet: 3.4 Gr.
  • Koolhydraten: 0.0 Gr.
  • Suikers: 0.0 Gr.
  • Eiwitten: 20.7 Gr.
  • Zout: 0.18 Gr.
  • Artikelnummer: 8718272014091

    Meer weten over lamsrack

    Lamsrack is een van de meest populaire vleesgerechten op de barbecue en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Het sappige, malse en smaakvolle vlees van de lamsribbetjes is een absolute traktatie voor de smaakpapillen.

    Meer over lamsrack

    BXC teampagina Bas workshop
    Tips van chef Bas

    Lamsracks vind ik het lekkerst om reversed sear te bereiden. Het vlees rook ik met olijf rookhout snippers op een lage temperatuur en op het laatste gedeelte van de bereiding grill ik het vlees kort af op de plancha.

    • Medium 58ºC
    • Medium-Well 65ºC
    • Well 70+ºC

    Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Lamsrack cap-on

  • Lamsrack-cap-on-vlees

    Lamsrack cap-on

    • Ca 1 kg.
    • Online op voorraad
  • +
  • i

    Angus & Oink – Gaucho

    • Chimichurri rub
    • Online op voorraad
  • Totaal:

    60,50

    Kies de juiste accessoires

    ReceptenVoor je Lamsrack cap-on

    Lamsrack reverse sear uit Nieuw Zeeland

    • Niveau makkelijk
    • Gang hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 2 personen
    Wijnvoordeel-x-BBQ-Experience-Center-19-recept-lamsrack

    Lamsrack met Rozemarijn

    • Niveau Makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 2 personen

    Lekker om bij te drinken

    Smaakt goed bij deze lamsrack

    Bellingham the Bernard Series Pinotage – Deze rode wijn uit Zuid-Afrika is een stevige, volle en kruidige  wijn met smaken van koffie, chocolade en rozemarijn maar ook sap en zuren.

    De Diefhenker  de Magistraat – Het kruidige en rokerige van de lamsrack past mooi bij de diefhenker. Deze dubbel heeft lichtzoete tonen en aroma’s van het mout en gedroogd fruit.

  • iBellingham-the-Bernard-Series-Old-Vine-Chenin-Blanc

    Bellingham the Bernard Series Old Vine

    • Chenin Blanc
    • Online op voorraad
  • ide-diefhenker-fles-de-magistraat

    De Diefhenker – De Magistraat

    • Dubbel - fles 33cl - 7.3%
    • Online op voorraad