Lamsbout

Ca. 1,5 KG

  • Herkomst Nieuw-zeeland
  • Voer Gras
  • Formaat Ca. 1,5 KG

43,50

Helaas, momenteel niet leverbaar
Bekijk of haal ‘m op in een van onze experience centers

Helaas, niet op voorraad 😔

Voeg toe aan favorieten

Dit product wordt ingevroren geleverd

Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!

 

Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger

“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis

“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter

Lamsbout is het bovenste gedeelte van een de achterpoot welke bij de heup begint. Het vlees heeft een lichte vetbedekking en is goed geschikt om mee te stoven, een rollade te maken of een heerlijke curry.

Nieuw-Zeelands lam staat bekend om hun goede en constante kwaliteit. Dit komt doordat de lammeren onder constante omstandigheden leven. Het vlees is zachter en subtieler qua smaak dan het Ierse lamsvlees.

Deze lamsbout is ca. 1.5 KG

Hoeveel heb je nodig?

Normale eter: 150-200 gram

Grote eter: 200-350 gram

Meat lover: 350 gram +

Ingrediënten

100% lamsvlees

Voedingswaarde

  • Energie: 659 Kj / 158 Kcal
  • Vet: 8.3 Gr.
  • Verzadigd vet: 3.4 Gr.
  • Koolhydraten: 0.0 Gr.
  • Suikers: 0.0 Gr.
  • Eiwitten: 20.7 Gr.
  • Zout: 0.18 Gr.
  • Artikelnummer: 8718272196148
    BXC teampagina Bas workshop
    Tips van chef Bas

    Lamsbout is heerlijk van het spit, ik kruid deze altijd goed in en bind deze op met wat verse kruiden. Vervolgens op een lage temperatuur met wat rookhout voorgaren aan het spit en op het laatste moment de temperatuur wat verhogen tot de kern temperatuur van 60 is bereikt.

    • Rare 60ºC
    • Medium 65ºC
    • Well-done 70+ºC

    ReceptenVoor je Lamsbout

    Marokkaanse stoof met lamsbout

    • Niveau Makkelijk
    • Gang Hoofdgerecht
    • Hoeveelheid 6 personen

    Lekker om bij te drinken

    Smaakt goed bij deze lamsbout

    Cecilia Beretta Valpolicella Ripasso Superiore – Deze wijn past goed bij een kruidige stoofgerecht. De smaak is rond, rijk en krenterig. Je proeft bramen, kersen en zelfs een licht pepertje. Door de kruidige afdronkt past hij perfect bij deze lamsbout

    De scheepstimmerman de Magistraat – Deze tripel past perfect bij gegrilde en lamsbout. Deze krachtige tripel is vol en licht zoet met een licht bittere afdronk, samen met een bereide lamsbout een heerlijke combinatie.